Suntem Alexandra  şi  Bogdan, o echipă tânără şi mereu pusă pe glume, o familie împlinită, prieteni buni şi colegi care ne sprijinim necondiţionat. Suntem fotografi şi suntem mândri că prin munca noastră reuşim să păstrăm clipele de azi în amintirea voastră, oamenii din jurul nostru.

 Practicăm această frumoasă meserie din 2015, când am achiziţionat primul aparat semi-profesional şi pe care îl foloseam pentru a fotografia floricele, peisaje sau “un fel de portrete” pe care ni le făceam unul celuilalt.Odată cu trecerea timpului am învăţat să preţuim emoţia, frumosul şi amintirile pe care reuşeam să le vedem în jurul nostru.
 

În 2019 viaţa noastră a devenit mai frumoasă iar familia noastră s-a mărit. Mateo, piticul nostru ne-a ajutat să simţim cât de frumoasă şi de importantă este fiecare clipă din viaţa şi din creşterea lui şi am apreciat fiecare lucru care ne ajută să ne amintim aceste momente. Putem spune că el ne-a determinat să ne implicăm în fotografia de copii şi în fotografia de familie.

În 2020 am reuşit să punem bazele unui mic studio de fotografie în Târgovişte, destinat fotografiei de copii: newborn, smash the cake, şedinţe foto tematice.

Ne bucurăm că suntem fotografi de familie şi de copii şi vă aşteptăm cu drag să facem magie din poveştile voastreşi ale copiilor voştri.