DESPRE NOI

 

 DESPRE NOI


Salutare!!!

Suntem Alexandra şi Bogdan, o echipa tânără şi mereu pusă pe glume, o familie la început de drum, prieteni buni şi colegi care ne sprijinim necondiţionat. Practicăm servicii foto pentru evenimente. Suntem din Târgovişte, Dâmboviţa, dar asta nu ne limitează să onorăm participarea la evenimente din alte zone. 

Facem cu drag această frumoasă meserie şi ne implicăm la maxim în fiecare eveniment din care facem parte. În primul rând, motivaţia noastră este posibilitatea de a crea şi de a imortaliza amintiri pentru voi. Venim din domenii diferite, am trait în medii diferite şi poate că avem şi stiluri diferite, dar ne-a unit pasiunea pentru fotografie şi tocmai aceste diferenţe ne fac să ne completăm şi să ne ajutăm în permanenţă pentru a descrie mai bine în imagini diferitele poveşti din care facem parte.

„PHOTOSIR – AMINTIRI PENTRU O VIAŢĂ”

 

 Îţi mulţumim că ai alocat o parte din timpul tău pentru a ne vizualiza site-ul şi a citi aceste rânduri. Ne-am bucura să te cunoaştem şi să aflăm parerea ta despre munca noastră. Pentru asta poţi folosi rubrica de contact.