DESPRE NOI

 DESPRE NOI

Salutare!

Dacă ai ajuns pe pagina noastră înseamnă te căsătoreşti şi eşti în căutarea unui fotograf de nuntă. Felicitări pentru alegerea de a face acest mare pas şi îţi urăm tot binele din lume.

Pentru ca tu să ne găseşti site-ul prin căutările pe google, noi a trebuit să fim cu un pas înainte şi să scriem cuvinte cheie (de genul fotograf profesionist, fotograf de nuntă, fotograf nuntă Targoviste, fotograf Brasov, nunta, wedding storiteller, fotografie de nunta, albume foto, sedinte foto) pentru a iţi deschide uşa noastră şi a te invita să ne cunoşti. altfel…cu siguranţă viaţa noastră on-line era mult prea liniştită pentru stilul ce ne caracterizează 🙂

 Suntem Alexandra şi Bogdan, o echipa tânără şi mereu pusă pe glume, o familie împlinită, prieteni buni şi colegi care ne sprijinim necondiţionat. Suntem fotografi şi suntem mândri de acest lucru. Locuim în Târgovişte, Dâmboviţa, dar asta nu ne limitează să onorăm participarea la evenimente din alte zone. 

 Dacă îţi cauţi doar un fotograf de nuntă nu eşti pe pagina care trebuie. Noi suntem prietenii tăi cu aparatele foto în mână. Noi ne bucurăm alături de tine în ziua nunţii, te sprijinim şi ne dorim ca voi, mirii, să ne rămâneţi prieteni şi pe viitor, aşa cum au făcut toate cuplurile care ne-au acordat onoarea să îi fotografiem. Punem accent în special pe partea sentimentală a fotografiei şi încercăm să surprindem nunta aşa cum este ea. Şi pe voi la fel, naturali şi veseli, plini de emoţie şi nerăbdători să depăşiţi fiecare etapa din ziua nunţii. Facem parte din categoria de fotografi “wedding storyteller” (povestitori de nunţi), pentru că scopul nostru este acela de a crea din nunta voastră o poveste.

Ne plac foarte mult veselia, emoţia şi atmosfera destinsă şi cu siguranţă, unul dintre scopurile noastre pentru fiecare eveniment este de a râde cât mai mult, de a ne distra alături de voi.

Am fost crescuţi în familii iubitoare şi de aceea subconştientul ne îndeamnă să surprindem cât mai multe interacţiuni pe care mirii le au cu părinţii, cu bunicii cu membrii familiei sau cu prietenii apropiaţi.

 Prin participarea noastră la evenimente, am căpătat o experienţă de care tu te poţi bucura acum, care te va ajuta să organizezi mai bine ziua evenimentului.

 Pentru toate aceste lucruri, trebuie să plăteşti un preţ! Credeai că este totul prea frumos şi scapi prea uşor? Preţul este unul mare şi se măsoară în timp. Dacă vrei să fim prietenii care îţi fotografiază nunta, trebuie mai întâi să pierzi o parte din timpul tău preţios şi să studiezi cu atenţie portofoliul nostru. Dacă îţi place ceea ce vezi, va trebui să îţi faci timp să ne cunoşti, modul în care o faci este alegerea ta. Dar ne dorim să avem cel puţin o întâlnire înainte de nunta voastră.

 Stilul nostru de fotografiere este 75% fotojurnalism şi 25% posing. Încercăm să intervenim cât mai puţin în aranjarea poziţiilor în fotografie şi să lăsăm naturaleţea să bată “faţa de poză”.

 Facem cu drag această frumoasă meserie şi ne implicăm la maxim în fiecare eveniment din care facem parte. În primul rând, motivaţia noastră este posibilitatea de a crea şi de a imortaliza amintiri pentru voi. Venim din domenii diferite, am trait în medii diferite şi poate că avem şi stiluri diferite, dar ne-a unit pasiunea pentru fotografie şi tocmai aceste diferenţe ne fac să ne completăm şi să ne ajutăm în permanenţă pentru a descrie mai bine în imagini diferitele poveşti din care facem parte.

În general, prima întrebare a viitorilor miri este ce pachete avem şi cât costă. Înainte de a răspunde la această întrebare ar fi bine ca voi să ne cunoaşteţi şi să ne lăsaţi să aflăm exact ceea ce vă doriţi şi care sunt nevoile fiecăruia dintre voi. Ne-am bucura să vorbim despre preţul fotografiei de nuntă într-o discuţie finală. Este foarte important ca şi noi să ştim cu cine vom lucra. Un factor determinant al nivelului fotografiilor rezultate în urma unui eveniment este legătura care se creează între noi, ca fotografi profesionişti de eveniment şi voi, mirii. De aceea ne dorim foarte mult să ne cunoaştem, să povestim şi la final vom afla şi de o parte şi de cealaltă dacă suntem potriviţi pentru evenimentul dumneavoastră.

„PHOTOSIR – AMINTIRI PENTRU O VIAŢĂ”

 Îţi mulţumim că ai alocat o parte din timpul tău pentru a ne vizualiza site-ul şi a citi aceste rânduri. Ne-am bucura să te cunoaştem şi să aflăm parerea ta despre munca noastră. Pentru asta poţi folosi rubrica de contact.