Emma
Întâmplător sau nu, a sosit și primul eveniment în afara României. Și tot întâmplător sau nu, părinții micuței Emma se numesc Alexandra și Bogdan. A fost o onoare și o mare bucurie pentru noi să fotografiem acest botez, să o cunoaștem pe micuța Emma, să vizităm multe locuri frumoase în nordul Spaniei, să asistăm la o slujbă de botez creștină, dar cu mici influențe catolice. Zilele sunt mereu bune când întâlnești oameni buni, când poți face parte din viețile lor pentru câteva ore și cel mai important, când ai ocazia să creezi amintiri pentru o viață!                                                                                       
06 Apr 2018 in , by
Antonia Maria
Din ce în ce mai mult cred că au fost creaţi copiii pentru a aduce primăvara! A venit rândul Antoniei să fim alături de ea la botez. Un prichindel care, dacă işi va păstra lipiciul pentru fotografie se va face model ;). Mai pe scurt, totul a fost doar soare şi zâmbete!!! Antonia să te faci mare şi frumoasă şi să iţi bucuri părinţii cu zambetul tău toată viaţa!                                      
01 Mar 2018 in , by
Tudor Ștefan
Anul 2018 a început cum nu se putea mai bine pentru noi! Cum altfel în afară de un super botez cu părinți iubitori și cu nași grijulii și petrecăreți? Ne-am bucurat mult să ne întâlnim cu Tudor Ștefan, cel care va face față cu ușurință unui rol de film :), mimica lui fiind una de excepție. O zi de iarnă în care soarele a ținut cu noi și parcă a prevestit o petrecere de pomină ce avea să urmeze. Vă dorim tuturor să rămâneți mereu la fel de petrecăreți și micuțului Tudor să aibă o viață lungă și plină cu bucurii alături de surioara și părinții lui!                                                                                              
11 Feb 2018 in , by
Karina Ioana
Intalnesti cateodata un copil pe care ai vrea sa il iei acasa cu tine. Nici nu vreau sa ma gandesc cat de topiti sunt parintii, cand primesc atatea zambete, daca pe noi ne cuceresc atat de repede. Asa a fost si cu noua noastra prietena superpitica, Karina. O fetita tare dragalasa si plina de viata. Ne bucuram mult ca te-am cunoscut si iti dorim ca viata sa iti pastreze mereu un zambet si o imbratisare, sa poti trece peste toate obstacolele!                                                  
07 Noi 2017 in , by
Matei Gabriel
Mic…. dar cu o privire care căuta întotdeauna ceva, pătrunzatoare şi foarte hazlie. Cu siguranţă va deveni un om foarte inteligent, doar prin prisma atenţiei sporite pe care o are încă de la această vârstă fragedă. O zi frumoasă pentru noi, pentru că am fost întâmpinaţi cu căldură de o familie frumoasă, şi de comoara lor care, in mod clar, din acea zi a devenit micuţul nostru prieten. Matei iţi dorim să te faci mare şi toate gândurile bune ale părinţilor tăi să te atingă, pentru a iţi dă putere să treci prin viata cu usurinta!
04 Oct 2017 in , by
Diana Maria
O zi importantă pentru micuţa Diana, o zi importantă şi pentru noi. Urma să ne reîntâlnim cu doi tineri „de gaşcă”, cu care am avut o întâlnire prealabilă foarte interesantă. Şi mai mult decât atât…urma să cunoaştem un îngeraş mic şi…încruntat. Un omuleţ ai cărui ochi nu au stat locului nici măcar o clipă. Diana Maria iţi dorim o viaţă plină de bucurie şi o familie minunată, aşa cum ai şi acum!!!
08 Aug 2017 in , by