Botez gemeni | Elif si Antonio
Elif și Antonio | Botez Botez Târgovişte, 15 Septembrie 2018 Sunt anumite evenimente din care chiar ne dorim să facem parte. Sunt anumite locuri în care ne dorim mereu să ne întoarcem. Sunt anumite zile în care aceste două lucruri se întâlnesc și ne rămâne doar să ne bucurăm de ele. 15 septembrie a fost una din acele zile. Zi în care am fost fotografi de botez. Fotografi la botezul a două micuțe vedete. Elif și Antonio. Tot în această zi m-am întors în locul în care am crescut și de care sunt atât de mândru. Într-un sat mic de munte, în Dâmbovița. Un sat la poalele muntelui Leaota. Un sat îmbătrânit de timp, dar care păstrează atât de multe amintiri, care ne dăruiește atât de multe lucruri calde atunci când pășim pe pământul lui. Fiecare colțișor, fiecare clădire, fiecare colț de natură, fiecare frunte ce poartă ridurile anilor trecuți ne spune o poveste. Este suficient să le privești doar, pentru a simți că îmbrățișezi trecutul și viitorul. Poate că tocmai copilăria mea în acest sat ne-a adus să fotografiem botezul celor doi micuți. Pe părinții lor îi cunosc de când eram copil. Le cunosc povestea și știu cât de […]
03 oct. 2018 in , by
Botez | Albert Andrei
Albert Andrei | Botez Botez Târgovişte, 15 Aprilie 2018 Ce poate să fie mai important în viață decât să primești în dar de la Dumnezeu un copil? Ce îi poate face mai mândrii și mai fericiți pe părinți decât să aibă un copil sănătos și plin de viață? Am fost o zi alături de Albert, sau „Aby”, așa cum îl alintă mămica lui și am putut fotografia o familie liniștită, împăcată cu ceea ce au primit de la viață, o familie unită și plină de veselie. Intrarea micuțului în familie pare că a întregit un puzzle din care lipsea o piesă. App…cred că tocmai am întâlnit cel mai curios copil la ședința foto. Se pare că i-a plăcut atât de mult încât a plâns toată ziua după ea! Albert îți urăm să ai un viitor luminat, un drum ușor prin viață și totul să fie presărat cu lucruri bune!!!                                                  
10 mai 2018 in , by
Botez | Emma
Emma | Botez Botez San Sebastian, Spania, 24 Martie 2018 Întâmplător sau nu, a sosit și primul eveniment în afara României. Și tot întâmplător sau nu, părinții micuței Emma se numesc Alexandra și Bogdan. A fost o onoare și o mare bucurie pentru noi să fotografiem acest botez, să o cunoaștem pe micuța Emma, să vizităm multe locuri frumoase în nordul Spaniei, să asistăm la o slujbă de botez creștină, dar cu mici influențe catolice. Zilele sunt mereu bune când întâlnești oameni buni, când poți face parte din viețile lor pentru câteva ore și cel mai important, când ai ocazia să creezi amintiri pentru o viață!                                                                                       
06 apr. 2018 in , by
Botez | Antonia Maria
Antonia Maria | Botez Botez Târgovişte, 22 Aprilie 2017 Din ce în ce mai mult cred că au fost creaţi copiii pentru a aduce primăvara! A venit rândul Antoniei să fim alături de ea la botez. Un prichindel care, dacă işi va păstra lipiciul pentru fotografie se va face model ;). Mai pe scurt, totul a fost doar soare şi zâmbete!!! Antonia să te faci mare şi frumoasă şi să iţi bucuri părinţii cu zambetul tău toată viaţa!                                      
01 mart. 2018 in , by
Botez | Tudor Ștefan
Tudor Ştefan | Botez Botez Târgovişte, 28 Ianuarie 2018 Anul 2018 a început cum nu se putea mai bine pentru noi! Cum altfel în afară de un super botez cu părinți iubitori și cu nași grijulii și petrecăreți? Ne-am bucurat mult să ne întâlnim cu Tudor Ștefan, cel care va face față cu ușurință unui rol de film :), mimica lui fiind una de excepție. O zi de iarnă în care soarele a ținut cu noi și parcă a prevestit o petrecere de pomină ce avea să urmeze. Vă dorim tuturor să rămâneți mereu la fel de petrecăreți și micuțului Tudor să aibă o viață lungă și plină cu bucurii alături de surioara și părinții lui!                                                                                              
11 feb. 2018 in , by
Botez | Karina Ioana
Karina Ioana | Botez Botez Târgovişte, 28 Octombrie 2017 Întâlneşti câteodată un copil pe care ai vrea să îl iei acasă cu tine. Nici nu vreau să mă gândesc cât de topiţi sunt părinţii când primesc atâtea zâmbete, dacă pe noi ne cuceresc atât de repede. Aşa a fost şi cu noua noastră prietenă superpitică, Karina. O fetiţă tare drăgălaşă şi plină de viaţă. Ne bucurăm mult că te-am cunoscut şi iţi dorim ca viaţa să iţi păstreze mereu un zâmbet şi o îmbrăţişare, să poţi trece peste toate obstacolele!                                                  
07 nov. 2017 in , by
Botez | Matei Gabriel
Matei Gabriel | Botez Botez Târgovişte, 22 Iulie 2017 Mic…. dar cu o privire care căuta întotdeauna ceva, pătrunzatoare şi foarte hazlie. Cu siguranţă va deveni un om foarte inteligent, doar prin prisma atenţiei sporite pe care o are încă de la această vârstă fragedă. O zi frumoasă pentru noi, pentru că am fost întâmpinaţi cu căldură de o familie frumoasă, şi de comoara lor care, in mod clar, din acea zi a devenit micuţul nostru prieten. Matei iţi dorim să te faci mare şi toate gândurile bune ale părinţilor tăi să te atingă, pentru a iţi dă putere să treci prin viata cu usurinta!
04 oct. 2017 in , by
Botez | Diana Maria
Diana Maria | Botez Botez Târgovişte, 15 Iulie 2017 O zi importantă pentru micuţa Diana, o zi importantă şi pentru noi. Urma să ne reîntâlnim cu doi tineri „de gaşcă”, cu care am avut o întâlnire prealabilă foarte interesantă. Şi mai mult decât atât…urma să cunoaştem un îngeraş mic şi…încruntat. Un omuleţ ai cărui ochi nu au stat locului nici măcar o clipă. Diana Maria iţi dorim o viaţă plină de bucurie şi o familie minunată, aşa cum ai şi acum!!!
08 aug. 2017 in , by