Cununie civilă | Ioana și Remus
Ioana şi Remus | Cununie civilă Cununie civilă Târgovişte, 2 Martie 2019   Ce iubim cel mai mult la activitatea noastră este că avem mereu prilejul de a întâlni oameni faini. Ce iubim, mai nou, la activitatea noastră? Este faptul că, toate cuplurile ce ne aleg să le creăm amintiri, sunt oameni sensibili, oameni care fac parte din familii frumoase, oameni ce își iubesc apropiații și emană căldură și dragoste pentru toți din jurul lor. Oameni care au o vorbă dulce, care știu să glumească și cu care, întotdeauna, ne face mare plăcere să bem o cafea. Poate că acești oameni ne seamănă în multe aspecte și de aceea ne aleg. Noi suntem fericiți fotografiind momente importante din viața lor. Dar bucuria este imensă când întâlnim un cuplu cum este cel format din dragii noștri Ioana și Remus. Nu știu cum să îi caracterizez, dar tot ce îmi vine în cap este dragostea…și dacă mă mai gândesc o dată, tot dragostea. Tot ceea ce am simțit la ei este legat de familie, de iubire, de respect și bineînțeles, de glume. Multe glume și voie bună. Nu a contat faptul că suma temperaturii mele și a celei de afară era 44 […]
15 mart. 2019 in , by
Cununie civilă | Andreea şi Cosmin
Andreea şi Cosmin | Cununie civilă Cununie civilă Brașov, 8 Septembrie 2018   Oooo….da! Am făcut-o și pe asta. Am ajuns să fotografiem și primul nostru eveniment în Brașov și abia așteptăm să revenim. Un oraș superb, calm, plin de clădiri impresionante și ale cărui străzi ar putea spune povești neîncetat. De data aceasta noi am spus povestea. Una sinceră, plină de emoție, de zâmbete, de încurajări. O poveste care a fost pusă la cale de doi tineri îndrăgostiți. De doi tineri care au avut norocul să se întâlnească, care și-au dorit să facă pasul spre a fi un cuplu, o familie. Poate că nu am petrecut atât de mult timp alături de ei, dar cu siguranță toată lumea se va bucura când ne vom reîntâlni. A fost o zi frumoasă, o zi care ne-a făcut să ne bucurăm de ceea ce iubim, de a spune povești prin imaginile noastre, de a crea amintiri pentru o viață. Alexandra și Cosmin avem încredere că viața vă va surâde, vă va ține lipiți unul de celalalt și voi o veți ajuta purtându-vă unul altuia iubire și respect!                               […]
28 sept. 2018 in , by
Cununie civilă | Ana-Maria şi Ovidiu
Ana-Maria şi Ovidiu | Cununie civilă Cununie civilă Târgovişte, 8 Iulie 2017 Chiar dacă voi consideraţi această zi un nou început sau o continuare a ceea ce este între voi, credeţi-mă că aveţi una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste pe care am întâlnit-o. Aveţi tot ceea ce vă trebuie pentru a vă construi un cămin, o viaţă de cuplu fericită şi plină de momente. Acele momente de tandreţe dupa care alergăm cu toţii. Pentru mine, întâlnirea cu voi a fost ceva foarte tare. Totul a început cu puţină timiditate, s-a continuat cu glume şi am reuşit împreună să facem o şedinţă foto care sper că este ceea ce vă doreaţi. Vă multumesc pentru încrederea acordată şi vă doresc să aveţi o viaţă aşa cum a fost această zi minunata!!!
04 oct. 2017 in , by
Cununie Civilă | Diana şi Ciprian
Diana şi Ciprian| Cununie Civilă Cununie civilă Târgovişte, 22 Septembrie 2017 Când m-au anunţat că vor să le fotografiez evenimentele, nu am stat nici o clipă să mă gândesc dacă vreau să fac asta. Pur şi simplu m-am bucurat. Şi sunt convins că nu am greşit. Aşa se întâmplă cu oamenii lângă care este plăcut să iţi petreci timpul. O zi importantă pentru Diana şi Ciprian. O zi în care şi-au unit vieţile, în care şi-au unit familiile. Ziua în care iubirea lor a făcut ca totul să fie posibil. Vă dorim toată fericirea din lume şi vă mulţumim pentru încrederea acordată! Abia aşteptăm nunta!!!  
04 oct. 2017 in , by
Cununie Civilă | Claudia şi Ovidiu
Claudia şi Ovidiu | Cununie Civilă Cununie civilă Găeşti, 26 August 2017 Seriozitate…şi..căldură. O zi în care am simţit din plin aceste două lucruri. Pe langă căldura copleşitoare a soarelui, cea a familiilor întâlnite în această zi era cea care ne umplea cu emoţii. Doi tineri emoţionaţi care, pe langă alergătura şi caldura din acea zi, se ţineau de mană şi îşi aruncau mereu priviri pline de dragoste. Cu siguranţă vor avea o familie fericită, serioasă şi…călduroasă. Vă doresc casă de piatră şi tot binele din lume!!!  
24 sept. 2017 in , by
Cununie civilă | Gabriela şi Cosmin
Gabriela şi Cosmin | Cununie civilă Cununie civilă Târgovişte, 16 Septembrie 2017 Zi frumoasă, oameni frumoşi, prieteni vechi şi…prieteni noi. O zi bună pentru noi. În aceastĂ zi am fost alături de Gabriela şi de Cosmin în una din cele mai importante zile a vieţii lor şi ne bucurăm pentru că ne-au acordat această şansă. Un cuplu frumos care ne-a arătat o legatură strânsă ce va ţine unită această familie pentru toată viaţa! Vă dorim casă de piatră şi o viaţă plină cu multe bucurii!!!           
20 sept. 2017 in , by