Ana-Maria&Ovidiu
Chiar dacă voi consideraţi această zi un nou început sau o continuare a ceea ce este între voi, credeţi-mă că aveţi una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste pe care am întâlnit-o. Aveţi tot ceea ce vă trebuie pentru a vă construi un cămin, o viaţă de cuplu fericită şi plină de momente. Acele momente de tandreţe dupa care alergăm cu toţii. Pentru mine, întâlnirea cu voi a fost ceva foarte tare. Totul a început cu puţină timiditate, s-a continuat cu glume şi am reuşit împreună să facem o şedinţă foto care sper că este ceea ce vă doreaţi. Vă multumesc pentru încrederea acordată şi vă doresc să aveţi o viaţă aşa cum a fost această zi minunata!!!
04 oct. 2017 in , by
Diana&Ciprian
Când m-au anunţat că vor să le fotografiez evenimentele, nu am stat nici o clipă să mă gândesc dacă vreau să fac asta. Pur şi simplu m-am bucurat. Şi sunt convins că nu am greşit. Aşa se întâmplă cu oamenii lângă care este plăcut să iţi petreci timpul. O zi importantă pentru Diana şi Ciprian. O zi în care şi-au unit vieţile, în care şi-au unit familiile. Ziua în care iubirea lor a făcut ca totul să fie posibil. Vă dorim toată fericirea din lume şi vă mulţumim pentru încrederea acordată! Abia aşteptăm nunta!!!  
04 oct. 2017 in , by
Claudia&Ovidiu
Seriozitate…şi..căldură. O zi în care am simţit din plin aceste două lucruri. Pe langă căldura copleşitoare a soarelui, cea a familiilor întâlnite în această zi era cea care ne umplea cu emoţii. Doi tineri emoţionaţi care, pe langă alergătura şi caldura din acea zi, se ţineau de mană şi îşi aruncau mereu priviri pline de dragoste. Cu siguranţă vor avea o familie fericită, serioasă şi…călduroasă. Vă doresc casă de piatră şi tot binele din lume!!!  
24 sept. 2017 in , by
Gabriela&Cosmin
Zi frumoasă, oameni frumoşi, prieteni vechi şi…prieteni noi. O zi bună pentru noi. În aceastĂ zi am fost alături de Gabriela şi de Cosmin în una din cele mai importante zile a vieţii lor şi ne bucurăm pentru că ne-au acordat această şansă. Un cuplu frumos care ne-a arătat o legatură strânsă ce va ţine unită această familie pentru toată viaţa! Vă dorim casă de piatră şi o viaţă plină cu multe bucurii!!!           
20 sept. 2017 in , by