Maria&Ciprian
Când ești începător și cineva îți dă curaj, acele persoane îți rămân apropiate. Când primul eveniment pe care îl ai ca și fotograf este alături de ei, când primul botez este tot alături de aceeași oameni, deja se leagă o prietenie. Atunci când Maria m-a „înștiințat” că le voi fi fotograf și la nuntă am avut una dintre cele mai mari satisfacții sufletești pe care am avut-o de când sunt fotograf. Doi oameni care se iubesc, doi oameni pentru care familia înseamnă totul, doi oameni plini de viață și doi miri tare frumoși am întâlnit în această zi minunată. A fost o plăcere să vă fim alături și ne dorim ca acesta să fie doar începutul prieteniei noastre! Cu drag pentru voi, Maria și Ciprian, vă dorim tot binele din lume!                                                                                                                                
20 aug. 2018 in , by
Laura&Cătălin
Poate că cel mai important lucru în viață este simplitate. Poate de asta avem nevoie pentru a fi fericiți. Poate că iubirea și căldura sufletească provin din simplitate, din dorința omului bun de a da în schimb lumii din jur ceea ce ei păstrează în suflet. De fiecare dată când fotografiem un eveniment și simțim aceste lucruri la mirii noștri, primim în dar o liniște, o căldură ce ne dă un imbold să mergem mai departe. De fiecare dată plecăm acasă mai îndrăgostiți de fotografie și de povestea oamenilor pe care îi cunoaștem. Cu o dorință de a o lua din nou de la capăt. De la Laura și de la Cătălin am primit energie cât pentru un sezon întreg. Pentru ei totul pare simplu, totul în jurul lor se rezumă la ei doi. Totul se leagă, orice se întâmplă se împarte la doi.  Și asta pentru că iubirea dintre ei se simte în tot ce îi înconjoară. Ne bucurăm că am fost alături de voi și vă dorim o viață lungă, simplă și plină de ceea ce voi aveți din plin, iubire!                                   […]
01 aug. 2018 in , by
Diana&Ciprian
„Unde-i Credință, acolo e iubire, Unde-i iubire, acolo e Pace, Unde-i Pace, acolo e Binecuvântare, Unde-i Binecuvântare, acolo e Dumnezeu, Unde-i Dumnezeu…acolo lipsă nu e.” Așa ne-am început ziua alături de Diana și Ciprian și cu această credință îi vom privi de câte ori ne vor apărea în față. Când am intrat în casa lor și am văzut, la loc de cinste, fotografiile făcute de noi, ne-au cuprins emoțiile și am simțit că trebuie să dăm tot ce avem mai bun în noi pentru a le mulțumi că ne apreciază munca și au încredere în noi. Nu pot să vă spun cum Diana și Ciprian au devenit un cuplu (Ciprian știe de ce nu pot spune asta 🙂 …) dar cu siguranță au fost sortiți să fie împreună. Pe ei îi cunoaștem de mult. Le-am fost alături și la cununie și ne-au ales ca și în ziua nunții să le fim alături, să împărtășim cu ei bucuria trecerii în lumea unei familii în adevăratul sens al cuvântului. Poate că, dacă cineva îi cunoaște pe fiecare dintre mirii nostri separat ar simți că sunt incompleți, dar daca îi va vedea ca și cuplu își va da seama de ce apare acest sentiment. Ei […]
19 iul. 2018 in , by
Iuliana&Nicolae
Prima nuntă pe anul 2018! Ca de fiecare dată totul începe cu emoție și cu încredere că vom reuși să creăm amintiri pentru mirii noștri frumoși. Pe Iulia și pe Nik îi cunoșteam de mai bine de un an, de la un botez din familia lor și a fost o mare bucurie când ne-au contactat pentru a le fi alături în această zi minunată. Ne-au primit cu brațele deschise, pentru o zi am făcut parte din familia lor, din povestea lor. O nuntă frumoasă, cu oameni frumoși, o nuntă plină cu surprize și peripeții, dar o nuntă la care am fost mândrii că am participat. Vă dorim o viață lungă împreună, plină de liniște, dragoste și fericire!!!                                                                                                                                  
23 iun. 2018 in , by
Raluca&Max
Şedinţă foto de nuntă realizată în cadrul Atelierului FotoDumbrava.                                              
07 dec. 2017 in , by
Gabi&Andru
Câteodată merg la evenimente şi mă simt emoţionat, uneori mă distrez şi nu mă pot abţine din a dansa, alteori rămân în cap cu poveştile oamenilor pe care i-am cunoscut, retrăiesc emoţiile lor editând fotografiile, dar uneori fac parte din acel eveniment, fac parte din acele emoţii, trăiesc alături de miri fiecare etapă din ziua nunţii. Aşa a fost şi nunta amicilor noştri Gabriela şi Andru. Sau, mai degrabă, dupa spusele lui Darius (fiul lor), nunta lui. A avut grijă să ne anunţe asta de dimineaţă….şi bine a făcut, pentru că a fost în centrul atenţiei. Casă de piatră dragilor! Să aveţi familia şi caminul pe care le-aţi dorit mereu şi să vă iubiţi mulţi ani de acum înainte!                                                                
02 nov. 2017 in , by