Oana&Cristi
Nimic nu se compară cu frumusețea unei familii tinere, cu bucuria de a aștepta pe lume rodul iubirii lor. Pe fețele lor se poate citi dragoste, fericire și nerăbdare de a deveni părinți. De a se bucura împreună de adevăratul farmec al familiei. În puținul timp petrecut împreună cu Oana și Cristi am învățat să prețuim familia, să ne bucurăm de iubire și să așteptăm viitorul cu zâmbetul pe buze.                                                                              
17 aug. 2018 in , by
Ședință foto lavandă
Dragoste, eleganță și lavandă!                                              
23 iun. 2018 in , by
Simina&Sebi
Ședință foto de cuplu alături de Simina și de Sebi. Un loc frumos, plin de natură, un loc de care mă leagă atât de multe amintiri, un loc langă care am crescut și pe care mi-am dorit sa il folosesc pentru a realiza o ședinta foto. Aceasta este grădina bunicilor mei. Cu ajutorul celor doi îndrăgostiți, am reușit să ne ducem planul la bun sfârșit. A fost o zi plăcută, în care s-a râs, în care ne-am bucurat de natură și am facut ce ne place cel mai mult…am fotografiat oameni frumoși!!!                                          
17 mai 2018 in , by
Adriana&Alex
Nimic pe lumea asta nu este mai frumos decât o femeie însărcinată și niciodată un bărbat nu este mai fericit decât atunci când așteaptă să fie tată! Ce își poate dori o familie tânără, frumoasă, la început de drum, mai mult decât ca dragostea lor să se întruchipeze într-o minune, într-un îngeraș care îi va uni și mai mult? Pentru Adriana și Alex, această minune nu s-a lăsat prea mult așteptată. S-a întâmplat pentru că merită asta, pentru că vor fi niște părinți foarte buni și pentru că îl vor răsplăti pe micuțul lor, fiindu-i alături toată viața. Ne bucurăm că ne-au ales pe noi să le creăm amintiri cu aceste clipe și că am avut ocazia să petrecem puțin timp împreună cu ei!                                            
11 apr. 2018 in , by
Şedinţă Crăciun 2017
A venit şi momentul în care am avut onoarea să construim amintiri pentru spiriduşi, pentru micuţii ce îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Crăciun, pentru familiile care iubesc magia sărbătorilor ţi au dorit ca, împreună cu noi să ducem bucuria sărbătorilor de iarnă mai departe!!! CRĂCIUN FERICIT!!!                                                  
24 dec. 2017 in , by
Simina
                                     
07 nov. 2017 in , by
Ionela&Razvan
Totul este special atunci când iubeşti! Totul pare mai colorat, mai cald, mai lipit de sufletul nostru. Şi pentru noi, atunci când fotografiem oameni binecuvântaţi, cu suflete unite, totul ne ramâne în suflet!!!                                                       
23 oct. 2017 in , by