Adriana&Alex
Nimic pe lumea asta nu este mai frumos decât o femeie însărcinată și niciodată un bărbat nu este mai fericit decât atunci când așteaptă să fie tată! Ce își poate dori o familie tânără, frumoasă, la început de drum, mai mult decât ca dragostea lor să se întruchipeze într-o minune, într-un îngeraș care îi va uni și mai mult? Pentru Adriana și Alex, această minune nu s-a lăsat prea mult așteptată. S-a întâmplat pentru că merită asta, pentru că vor fi niște părinți foarte buni și pentru că îl vor răsplăti pe micuțul lor, fiindu-i alături toată viața. Ne bucurăm că ne-au ales pe noi să le creăm amintiri cu aceste clipe și că am avut ocazia să petrecem puțin timp împreună cu ei!                                            
11 Apr 2018 in , by
Şedinţă Crăciun 2017
A venit şi momentul în care am avut onoarea să construim amintiri pentru spiriduşi, pentru micuţii ce îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Crăciun, pentru familiile care iubesc magia sărbătorilor ţi au dorit ca, împreună cu noi să ducem bucuria sărbătorilor de iarnă mai departe!!! CRĂCIUN FERICIT!!!                                                  
24 Dec 2017 in , by
Simina
                                     
07 Noi 2017 in , by
Ionela&Razvan
Totul este special atunci când iubeşti! Totul pare mai colorat, mai cald, mai lipit de sufletul nostru. Şi pentru noi, atunci când fotografiem oameni binecuvântaţi, cu suflete unite, totul ne ramâne în suflet!!!                                                       
23 Oct 2017 in , by