Şedinţă foto Simon | Simina și Sebi
Simina și Sebi | Şedinţă foto Şedinţă foto Simon, 9 Septembrie 2018 Unul dintre avantajele de a fi fotograf este acela că te poți bucura de natură, de locuri minunate, de oameni deosebiți, de companie plăcută, de drumeții pline de lucruri noi ce ne descrețesc frunțile și ne binedispun de fiecare dată. Faptul că suntem fotografi de nuntă ne limitează timpul de a ne bucura de alt tip de fotografie, dar de fiecare dată când avem ocazia, ne bucurăm de câte o rătăcire în natură. La ședințele foto avem avantajul că nu suntem presați de timp și mereu ies fotografii minunate. Mai ales când cuplul fotografiat este unul ca cel de azi. Ne bucurăm de fiecare dată când avem ocazia de a ne relaxa făcând ceea ce iubim, fotografia. Am realizat această ședință foto într-o zonă deosebită, un mic sat retras, din zona Branului, un sat din inima muntelui, plin de păduri, de liniște, de inspirație. Un loc din care cu greu te încumeți să pleci, dar de fiecare dată ne promitem că vom reveni cu mai multă poftă de natură.                                       […]
08 feb. 2019 in , by
Şedinţă foto Bran | Daniela si Horia
Daniela și Horia | Şedinţă foto Şedinţă foto Bran, 9 Septembrie 2018   Întotdeauna este o bucurie când întâlnim cupluri de tineri îndrăgostiți, care se iubesc și se potrivesc de minune. Ne încărcăm sufletele cu căldura lor și mereu încheiem o astfel de ședință foto cu mari speranțe că tinerii noștri vor avea o viață fericită împreună. Ne bucurăm că i-am întțlnit pe Daniela și pe Horia, doi tineri frumoși din Brașov, care ne-au acordat plăcerea de a face o ședință foto în natură, într-o zonă superbă, din zona Bran.  
08 feb. 2019 in , by
Şedinţă foto de maternitate | Oana şi Cristi
Oana şi Cristi | Şedinţă foto de maternitate Şedinţă foto maternitate Târgovişte, 17 August 2018 Nimic nu se compară cu frumusețea unei familii tinere, cu bucuria de a aștepta pe lume rodul iubirii lor. Pe fețele lor se poate citi dragoste, fericire și nerăbdare de a deveni părinți. De a se bucura împreună de adevăratul farmec al familiei. În puținul timp petrecut împreună cu Oana și Cristi am învățat să prețuim familia, să ne bucurăm de iubire și să așteptăm viitorul cu zâmbetul pe buze.                                                                              
17 aug. 2018 in , by
Ședință foto lavandă
Simina şi Sebi | Şedinţă foto lavandă Şedinţă foto Luduş, 16 Iunie 2018   Dragoste, eleganță și lavandă!                                              
23 iun. 2018 in , by
Şedinţă foto Râul Alb | Simina şi Sebi
Simina şi Sebi | Şedinţă foto Şedinţă foto Râul Alb, Dâmboviţa Ședință foto de cuplu alături de Simina și de Sebi. Un loc frumos, plin de natură, un loc de care mă leagă atât de multe amintiri, un loc langă care am crescut și pe care mi-am dorit sa il folosesc pentru a realiza o ședinta foto. Aceasta este grădina bunicilor mei. Cu ajutorul celor doi îndrăgostiți, am reușit să ne ducem planul la bun sfârșit. A fost o zi plăcută, în care s-a râs, în care ne-am bucurat de natură și am facut ce ne place cel mai mult…am fotografiat oameni frumoși!!!                                          
17 mai 2018 in , by
Şedinţă foto de maternitate | Adriana şi Alex
Adriana şi Alex | Şedinţă foto de maternitate Şedinţă foto maternitate Târgovişte, 10 Aprilie 2018   Nimic pe lumea asta nu este mai frumos decât o femeie însărcinată și niciodată un bărbat nu este mai fericit decât atunci când așteaptă să fie tată! Ce își poate dori o familie tânără, frumoasă, la început de drum, mai mult decât ca dragostea lor să se întruchipeze într-o minune, într-un îngeraş care îi va uni şi mai mult? Pentru Adriana și Alex, această minune nu s-a lăsat prea mult așteptată. S-a întâmplat pentru că merită asta, pentru că vor fi niște părinți foarte buni și pentru că îl vor răsplăti pe micuțul lor, fiindu-i alături toată viața. Ne bucurăm că ne-au ales pe noi să le creăm amintiri cu aceste clipe și că am avut ocazia să petrecem puțin timp împreună cu ei!                                            
11 apr. 2018 in , by
Şedinţă Foto Crăciun 2017
Şedinţă foto de Crăciun A venit şi momentul în care am avut onoarea să construim amintiri pentru spiriduşi, pentru micuţii ce îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Crăciun, pentru familiile care iubesc magia sărbătorilor ţi au dorit ca, împreună cu noi să ducem bucuria sărbătorilor de iarnă mai departe!!! CRĂCIUN FERICIT!!!                                                  
24 dec. 2017 in , by
Şedinţă foto Braşov | Simina
  Simina | Şedinţă foto Şedinţă foto Braşov, 22 Octombrie 2017                                      
07 nov. 2017 in , by
Save the date | Ionela şi Razvan
Ionela şi Răzvan | Save the date Save the date Târgovişte, 22 Octombrie 2017 Totul este special atunci când iubeşti! Totul pare mai colorat, mai cald, mai lipit de sufletul nostru. Şi pentru noi, atunci când fotografiem oameni binecuvântaţi, cu suflete unite, totul ne ramâne în suflet!!!                                                       
23 oct. 2017 in , by