Cununie civilă | Ioana și Remus

Ioana şi Remus | Cununie civilă

Cununie civilă Târgovişte, 2 Martie 2019

 

Ce iubim cel mai mult la activitatea noastră este că avem mereu prilejul de a întâlni oameni faini. Ce iubim, mai nou, la activitatea noastră? Este faptul că, toate cuplurile ce ne aleg să le creăm amintiri, sunt oameni sensibili, oameni care fac parte din familii frumoase, oameni ce își iubesc apropiații și emană căldură și dragoste pentru toți din jurul lor. Oameni care au o vorbă dulce, care știu să glumească și cu care, întotdeauna, ne face mare plăcere să bem o cafea. Poate că acești oameni ne seamănă în multe aspecte și de aceea ne aleg. Noi suntem fericiți fotografiind momente importante din viața lor. Dar bucuria este imensă când întâlnim un cuplu cum este cel format din dragii noștri Ioana și Remus. Nu știu cum să îi caracterizez, dar tot ce îmi vine în cap este dragostea…și dacă mă mai gândesc o dată, tot dragostea. Tot ceea ce am simțit la ei este legat de familie, de iubire, de respect și bineînțeles, de glume. Multe glume și voie bună.

Nu a contat faptul că suma temperaturii mele și a celei de afară era 44 grade și temperatura de afară era cam de 4 grade, că frigul ne trimitea acasă cu foarte mare insistență, că mirii noștrii se luptau cu emoțiile și bucuria următorului pas ce urma să îl facă, împreună am creat niște amintiri de neuitat și am reușit să râdem și să ne distrăm.

Dragilor, așa cum ați reușit să depășiți toate obstacolele din ziua cununiei voastre, așa să treceți și prin viață, lăsând în spate toate lucrurile negative. Vă dorim casă de piatră, multă iubire, fericire și ne bucurăm nespus că vom mai avea de petrecut împreună două episoade importante din viața voastră!