Nuntă | Adina şi George

Adina şi George | Nuntă

Nuntă Târgoviște, 15 Iunie 2019

 

Atunci când crezi că le-ai văzut pe toate, apare ceva care te pune la încercare, care te provoacă și te face să vrei mai mult și mai mult. Tocmai ce am făcut parte din cea mai nebună și petrecăreață nuntă de până acum. Rolurile principale, Adina și George. Rolurile secundare, nașii și familiile lor deosebite. Un super band care a ridicat lumea în picioare și o mulțime de oameni petrecăreți de nu se poate! O nuntă cu de toate, cu emoție, cu joacă, cu distracție la maxim, cu lacrimi de mamă, cu multe surprize și din nou…cu distracție!

Mirii noștri s-au bucurat de o zi deosebită, sunt convins că exact ceea ce își doreau au realizat. S-au bucurat cu adevărat de dragostea dintre ei, de bucuria și căldura oamenilor dragi lor. S-au bucurat de tot ceea ce înseamnă familie. Dacă le-a plăcut și lor nunta în aceeași măsură în care ne-a plăcut nouă, sunt cu siguranță fericiți.

În primul rând ne bucurăm că i-am cunoscut. Suntem mândri că au avut încredere în noi și ne-au ales pentru o zi cu o asemenea importanță, și mai mândrii suntem de ceea ce am putut realiza împreună.

Adina și George vă dorim casă de piatră și multă fericire!