INFO

În viaţa fiecărei persoane există momente care trec repede, însă pot deveni amintiri care durează pentru totdeauna. Perioada maternităţii, primele zile de viaţă ale nou-născutului sau prima sa aniversare sunt momente importante care merită să rămână vii în viaţa voastră cu ajutorul fotografiilor obţinute la şedinţele foto.
Noi vă oferim posibilitatea de a captura toate aceste momente importante.
De la naştere, le facem zilnic zeci de poze copiilor noştri. Ne fascinează fiecare grimasă, orice zâmbet, ridicare din sprâncene sau orice altceva încearcă să ne transmită cei mici prin limbajul non-verbal. Dar cum ar fi să ai parte şi de câteva fotografii profesionale realizate într-un cadru special amenajat sau în aer liber? Te aştept la studioul foto să creăm împreună amintiri unice, pe care le vei preţui o viaţă întreagă şi de care se vor bucura şi generaţiile următoare. Hai la joacă în lumea fotografiei şi a copilăriei!


ŞEDINŢE FOTO NOU-NĂSCUT

Şedinţa foto de nou-născut este unica şansă de a surprinde trăsăturile pure ale bebeluşului vostru.  Strângerea în braţe a nou-născutului este un sentiment minunat pe care niciun părinte nu ar trebui să îl lase să treacă fără să fie imortalizat. 
Misiunea noastră este să surprindem pentru voi aceste momente unice din viaţa bebeluşului vostru.
 
Pachet 1: 15 imagini, exclusiv în studio – 450 lei
Pachetul 2: 25 imagini, exclusiv în studio – 600 lei
Photobook: 20X20 cm, 15 colaje – 400 lei
 
Fotografia de nou-născut se face, în mod ideal, în primele 14 zile de viaţă şi se face doar în studioul nostru din Târgovişte.
Cateva ponturi: este bine ca în timpul sesiunii foto nou-născutul să doarmă, aşa că încercaţi să-l ţineţi treaz înainte de şedinţa foto.ŞEDINŢĂ FOTO COPII - SITTER

BEBELUŞI
Şedinţa foto pentru bebeluşi este dedicată copiilor sub un an, pentru a marca etapele impordante din creşterea micuţului. Timpul trece atât de repede şi fiecare îşi doreşte să păstreze o mulţime de amintiri ale momentelor fericite.
Pachetul 1: 20 imagini cu bebeluşul, exclusiv în studio – 400 lei
Photobook: 20X20 cm, 15 colaje – 400 lei
SMASH THE CAKE
A venit momentul în care bebeluşul tău are parte de prima sa aniversare! Cu siguranţă este un moment care merită să rămână în cutia voastră cu amintiri.
Vom avea un decor special creat din care nu vor lipsi baloane, ghirlande aniversare şi recuzită specifică.
Pachetul 1: 20 imagini cu bebeluşul, exclusiv în studio – 450 lei
Photobook: 20X20 cm, 15 colaje – 400 lei
ŞEDINŢE FOTO COPII CU VÂRSTA PESTE UN AN
Şedinţa foto pentru copii este ocazia perfectă pentru a păstra amintirea inocenţei lor.
Această şedinţă vă dă ocazia de a reda sinceritatea şi puritatea micuţului vostru. În timpul şedinţei foto, cel mic va fi liber să se exprime şi să se joace aşa cum doreşte, misiunea noastră fiind să capturăm aceste cadre naturale şi spontante.
Pachetul 1: 40 imagini cu copilul, exclusiv în natură – 450 lei
Photobook: 20X20 cm, 15 colaje – 400 leiŞEDINŢE FOTO MATERNITATE

Şedinţa foto de maternitate surprinde acel moment plin de emoţie înainte de venirea pe lume a bebeluşului vostru.
Sarcina este un moment important în viaţa unei femei ce va deveni în curând mamă. Este o experienţă de cele mai multe ori unică şi merită să fie păstrată vie pentru totdeauna.
Şedinţa foto de maternitate se realizează în săptămânile 28 – 34 de sarcină.
Pachet 1: 20 imagini cu viitoarea mămică şi cu partenerul, exclusiv în natură – 450 lei
Pachetul 2: 30 imagini cu viitoarea mămică şi partenerul sau familia, exclusiv în natură – 550 lei
Photobook: 20X20 cm, 15 colaje – 400 lei


ŞEDINŢĂ FOTO DE FAMILIE

Fiecare ocazie poate fi potrivită pentru o ședință foto împreună cu familia. Interacțiunea dintre voi, dragostea din ochii voștri atunci când vă priviți copiii, toate acestea sunt lucruri pe care inima nu le va uita niciodată, însă fotografiile vor putea reda vizual toate aceste sentimente.
Vestimentaţia: În ceea ce priveşte vestimentaţia, este foarte important să vă simţiţi bine, aşa că optaţi pentru haine simple, comode (blugi şi cămăşi sau tricouri), fără logo-uri şi imprimeuri care pot crea un efect de încărcare. Puteţi folosi însă accesorii precum eşarfe, bijuterii sau pălării.
Notă: Acest tip de şedintă foto se desfăşoară în exterior, într-o locaţie pe care o vom alege împreună. Dacă aveţi obiecte personale amuzante sau cu semnificaţie specială pentru familia voastră, le putem integra în şedinţa foto.
Pachet 1: 30 imagini, exclusiv în natură – 450 lei
Photobook: 20X20 cm, 15 colaje – 400 lei