ŞEDINŢE FOTO SMASH THE CAKE

A venit momentul în care bebeluşul tău are parte de prima sa aniversare! Cu siguranţă este un moment care merită să rămână în cutia voastră cu amintiri.Şedinţa foto “Smash the cake” a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani. Este o experienţă nouă şi amuzantă pentru bebeluşul tău şi cu siguranţă merită acest răsfăţ cu ocazia primei aniversări.
Distracţia copilului este garantată, pentru supravieţuirea tortului nu garantăm.
Vom avea un decor special creat din care nu vor lipsi baloane, ghirlande aniversare şi recuzită specifică.

Pentru şedinţa foto “Smash the cake” trebuie să ştiţi că de tort vă veţi ocupa voi.

Pachet Standard

500 Lei
  • 20 imagini digitale, de înaltă calitate, potrivite atât pentru mediul online, cât și pentru print
  • Fotografii doar cu copilul
  • Predare în format digital în termen de maximum 2 săptămâni
  • 60 minute
  •  

Pachet Premium

650 Lei
  • 30 imagini digitale, de înaltă calitate, potrivite atât pentru mediul online, cât și pentru print
  • Fotografii cu copilul şi părinţii
  • Predare în format digital în termen de maximum 2 săptămâni
  • 90 minute
  •  

* Photobook: 20X20 cm, 15 colaje – 300 lei

Dacă optaţi pentru pachetul de fotografii ce nu include fotografii de familie, părinţii nu au nevoie de o pregătire specială, fiind necesară doar răbdarea şi calmul lor, bebeluşii vor împrumuta o parte din trăirile părinţilor.

Dacă optaţi să apăreţi în fotografiile cu nounăscutul (ceea ce vă recomandăm cu mult drag) vă sugerăm să fiţi pregătiţi şi voi. În primul rând, vestimentaţia voastră trebuie să fie asortată, în culori simple, fără logo-uri, imprimeuri, dungi sau desene. Recomandate sunt cămăşile, bluzele sau tricourile albe, gri, negre, bej, sau orice culoare care nu iese în evidenţă.

Toate fotografiile pe care le primiţi vor fi realizate şi editate în stilul Photosir. Fotografiile vor fi predare online şi vor putea fi descarcate atât la rezolutie mare, pentru a fi printate, cât şi la rezoluţie optimizată pentru mediul online.

Fotografiile needitate NU vor fi predate.

Pentru că fiecare fotografie pe care o facem este o parte din munca noastră şi pentru că toate imaginile pe care le obţinem sunt importante pentru noi, ne rezervăm dreptul de a păstra şi utiliza pentru promovare şi postare în portofoliu a fotografiilor. Vă respectăm dreptul la discreţie şi politica GDPR, dar pentru aceasta este necesar ca înainte de a rezerva o şedinţă foto, să ne menţionaţi expres că nu doriţi ca fotografiile obţinute să fie folosite de noi.

Termenul de predare al fotografiilor este de maximum 2 săptămâni.